Openingstijden & Entree

Sterrenwacht het Vechtdal organiseert elke eerste woensdag van de maand een publieksavond met een lezing over een variërend onderwerp.

Op één van de overige woensdagen van de maand organiseren wij een waarneemavond waarop u ook welkom bent. Omdat wij alleen kunnen waarnemen als het onbewolkt is en er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn, dient u de Agenda op de homepage te raadplegen, waarop staat aangegeven of en zo ja wanneer de eerstvolgende waarneemavond plaatsvindt. Deze informatie wordt uiterlijk de dinsdagavond voorafgaand aan de betreffende woensdag geplaatst. Op deze avonden komen de aangesloten vrijwilligers bijeen voor het doen van waarnemingen, het leren kennen en onderhouden van de apparatuur, het verbreden en verdiepen van de kennis, etc. Publiek kan op deze avonden ook eigen materiaal meebrengen voor oplossen van problemen met afstelling.

De openingstijden van de sterrenwacht zijn: 20:00 tot ca. 22:00 uur.                                 De entree is €5,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen tot 12 jaar.                           Dit is inclusief koffie/thee/limonade en een koekje.

Incidenteel zal er sprake zijn van extra openingstijden, bijvoorbeeld vanwege bijzondere hemelverschijnselen. Dit zal van tevoren worden aangekondigd via de lokale pers en ook op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>